Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 


Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

1. Ολοκλήρωση παραγγελίας:
Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail.»


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
-για την πόλη της Θεσσαλονίκης τα έξοδα αποστολής είναι εντελώς δωρεάν για παραγγελίες πάνω από 95,00 € (η μεταφορά και η είσπραξη της παραγγελίας θα γίνει από υπάλληλο της εταιρίας)
-για τις υπόλοιπες πόλεις κσι χώρες νησιών τα μεταφορικά έξοδα (με την courier ACS ) διαμορφώνονται ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος της παραγγελίας ( από 5,00 € εώς 9,00 €)
-για τα χωριά και τις δυσπρόσιτες περιοχές τα μεταφορικά έξοδα (με την courier ACS ) διαμορφώνονται ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος της παραγγελίας ( από 10,00 € εώς 15,00 €)
-για παραγγελίες άνω των 150,00 € και για κάποιες ειδικές περιπτώσεις (π.χ. μασιά wave master – σίδερο sonic κ.ά.)τα μεταφορικά έξοδα (με την courier ACS ) είναι εντελώς δωρεάν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για παραγγελίες και για προϊόντα που τα έξοδα αποστολής είναι εντελώς δωρεάν, αφορούν μόνο για παραδόσεις μέσα σε πόλεις. Για τα νησιά τα έξοδα είναι 3€.
Για τις περιοχές που θεωρούνται από την ACS δυσπρόσιτες ή χωριά, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν ως το πλησιέστερο κατάστημα της κούριερ και αν ο πελάτης επιθυμεί να γίνει η παράδοση στο χώρο του η χρέωση θα είναι από 5,00 € ως 7,00 €.



Copyright ©2010-2018 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr