Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 


Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):
Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης (ανεξαρτήτου βάρους) και για όλη την Υπόλοιπη Ελλάδα στην περίπτωση που το δέμα δεν ξεπερνάει τα 6kg.

2. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της GAMMA, Ματζαβίνος – Ανεστάκης Ο.Ε.:
Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από το κατάστημα της GAMMA, Ματζαβίνος – Ανεστάκης Ο.Ε..

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :
• EUROBANK-ERGASIAS: 0026.0139.36.0200419564
• ALPHA BANK: 483002320001194
και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2310-444802. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

4. Με πιστωτική κάρτα: Με την εγγύηση και την ασφάλεια συναλλαγών της Eurobank. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας και η χρέωση γίνεται από την Eurobank. ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ 5€ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για παραγγελίες και για προϊόντα που τα έξοδα αποστολής είναι εντελώς δωρεάν, αφορούν μόνο για παραδόσεις μέσα σε πόλεις. Για τα νησιά τα έξοδα είναι 3€.
Για τις περιοχές που θεωρούνται από την ACS δυσπρόσιτες ή χωριά, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν ως το πλησιέστερο κατάστημα της κούριερ και αν ο πελάτης επιθυμεί να γίνει η παράδοση στο χώρο του η χρέωση θα είναι από 5,00 € ως 7,00 €.
Copyright ©2010-2017 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr