ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  Βαφές μαλλιών   /  Χρώματα Crazy - Προσωρινά
Renbow Crazy Color Ν°44 - Capri Blue 100ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 491169
6.90 €
Αρχική τιμή: 9.30 €

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
Renbow - Made In UK

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τολμηρά χρωματικά αποτελέσματα που διαρκούν από 4 έως και 6 λουσίματα.
Αναζωογόνηση και λάμψη σε φυσικά σκούρα μαλλιά (βάσεις 3 ως 5).
Απαλή ένταση χρώματος σε φυσικά ανοιχτά μαλλιά (βάσεις 6 ως 8).
Έντονο χρώμα σε πολύ ανοιχτά ή ντεκαπαρισμένα μαλλιά (βάσεις 9 και άνω).
Περιέχει καλλυντικά στοιχεία και δεν χρειάζεται η χρήση κοντίσιονερ ή μάσκας μετά το ξέβγαλμα.
Σε συσκευασία 100ml.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΑΝΑΜΕΙΞΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Για καλύτερα αποτελέσματα, τα μαλλιά θα πρέπει να είναι πορώδη, ντεκαπαρισμένα ή βαμμένα. Όταν η βαφή εφαρμόζεται σε φυσικά μαλλιά, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην εμφανιστεί το χρώμα στην πλήρη και επιθυμητή ένταση. Σε αυτή την περίπτωση πριν το βάψιμο, ανακατέψτε 60ml οξυζενέ με 15 γρ. σκόνη ντεκαπάζ και 30ml σαμπουάν. Εφαρμόστε το μίγμα στα μαλλιά σαν κανονικό σαμπουάν, αφήνοντας από 5 ως 15 λεπτά ανάλογα με το πόσο ανθεκτικά είναι τα μαλλιά.
ΒΑΨΙΜΟ: Λούστε τα μαλλιά με σαμπουάν με χαμηλό pH. Με ένα πινέλο βαφής, απλώστε το Crazy Color σε βρεγμένα μαλλιά. Όταν χρησιμοποιείτε σκούρες κόκκινες αποχρώσεις, αφήστε 1cm από τη ρίζα και εφαρμόστε στο υπόλοιπο μήκος. Ξεκινήστε από τον αυχένα και προχωρήστε ομοιόμορφα σε όλο το κεφάλι. Χτενίστε όλα τα μαλλιά μέχρι να γίνουν αφρώδη για να εισχωρήσει το χρώμα βαθύτερα στην τρίχα. Οι ανοιχτές αποχρώσεις μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χτένισμα μέχρι να απορροφηθούν καλά από τα μαλλιά.
ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ: Xρειάζεται 15 λεπτά αναμονής σε θερμοκρασία δωματίου. Η χρήση υπεριώδους λάμπας θα επιταχύνει τον χρόνο αναμονής σε 5 ως 7 λεπτά και θα επιτύχετε πιο βαθύ χρώμα με περισσότερη ανθεκτικότητα. Σε ανθεκτικά μαλλιά, σας συμβουλεύουμε να τα καλύψετε με ένα σκούφο και να το σφραγίσετε με αλουμινόχαρτο, αφήνοντας για 30 λεπτά.
ΞΕΒΓΑΛΜΑ: Στις σκούρες αποχρώσεις ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό (σε ανοιχτές αποχρώσεις δε χρειάζεται). Το χρώμα θα φύγει σταδιακά σε 3 ως 6 λουσίματα ανάλογα με το πορώδες των μαλλιών και την ένταση του χρώματος που χρησιμοποιήθηκε. Τα βαμμένα ή ντεκαπαρισμένα μαλλιά είναι πιο πορώδη και έτσι το χρώμα ξεθωριάζει πιο αργά. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις ξεθωριάζουν πιο αργά από τις ανοιχτές. Η χρήση ενός αλκαλικού σαμπουάν μπορεί να επιταχύνει το ξεθώριασμα του χρώματος. Σε βαμμένα μαλλιά, μόλις το χρώμα του Crazy Color ξεθωριάσει ικανοποιητικά, μπορείτε να τα βάψετε ξανά με μόνιμη βαφή.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr