ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  Σαμπουάν & Θεραπείες   /  Όλα τα προϊόντα
L'Oréal Serie Expert Metal Detox Leave In 100ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: SE11040
24.00 €
Αρχική τιμή: 32.00 €

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
L'Oréal Professionnel - Made In France

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Κρέμα μαλλιών υψηλής προστασίας εμπλουτισμένη με 1% γλυκοαμίνη.
Απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία από τα μαλλιά και τα προστατεύει από την εναπόθεση νέων σωματιδίων, βάζοντας τέλος στο σπάσιμο της τρίχας και στο ξεθώριασμα χρώματος!
Εμπλουτισμένη με φίλτρα UV, προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά και την οξείδωση που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Επιπλέον προσφέρει προστασία από το βούρτσισμα και τη θερμότητα έως τους 230°C/450°F.
Κλείδωμα της υγρασίας και έλεγχος του φριζαρίσματος έως και 72 ώρες, ακόμα και σε υψηλά επίπεδα υγρασίας με 3 φορές περισσότερο σχήμα.
Με πλούσια ενυδάτωση και ενδυνάμωση, τα μαλλιά είναι άμεσα πιο διαχειρίσιμα, ευκολότερα στο styling και με πιο υγιή εμφάνιση.
Τα μαλλιά είναι πιο απαλά, λεία, λαμπερά και το χρώμα διαρκεί περισσότερο.
Το 97% της φωτεινότητας χρώματος διατηρείται μετά από 8 εβδομάδες.
Σε συσκευασία 100ml.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εφαρμόστε καθημερινά σε στεγνά ή στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά απλώνοντας ομοιόμορφα από τα μήκη έως τις άκρες. Δεν ξεβγάζεται. Συνεχίστε στο στέγνωμα με πιστολάκι.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες στα προϊόντα της L'Oréal Professionnel με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr