ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  Σαμπουάν & Θεραπείες   /  Όλα τα προϊόντα
L'Oréal Serie Expert Absolut Repair Molecular Shampoo 300ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: SE11041
20.00 €
Αρχική τιμή: 26.70 €

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
L'Oréal Professionnel - Made In France

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Σαμπουάν που επανορθώνει τη φθορά 2 χρόνων σε μια χρήση και αναδομεί τη μοριακή δομή των μαλλιών. Επανορθώνει και ενδυναμώνει τα μαλλιά και προσφέρει +86% απαλότητα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων μαλλιών.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ - ΜΟΡΙΑΚΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ
Όταν τα μαλλιά έχουν υποστεί φθορά, η μοριακή δομή τους που αποτελείται από πεπτίδια διακυβεύεται. Τα μαλλιά γίνονται αδύναμα, με μεγάλη ελαστικότητα και με έλλειψη κίνησης. Αλλά τα περισσότερα πεπτίδια έχουν μεγάλο όγκο για να προστεθούν στο εσωτερικό της τρίχας, καθιστώντας τη φθορά σχεδόν μη αναστρέψιμη. Επιστημονική ανακάλυψη Absolut Repair Molecular. Επανορθώνει τη φθορά 2 χρόνων σε μια χρήση. Για πρώτη φορά, το τμήμα προηγμένης έρευνας της L’Oréal κατάφερε να αποσυνθέσει τα πεπτίδια με σκοπό να εισάγει τα συστατικά τους, που είναι τα αμινοξέα & οι πεπτιδικοί δεσμοί, ξεχωριστά στο εσωτερικό της τρίχας. Μόλις τα αμινοξέα και οι πεπτιδικοί δεσμοί προστεθούν στο εσωτερικό της τρίχας, αναδομούν τη μοριακή δομή της τρίχας.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το Absolut Repair Molecular Σαμπουάν με πεπτιδικούς δεσμούς + 5 αμινοξέα, επανορθώνει τη μοριακή δομή των μαλλιών. Τα μαλλιά είναι πιο δυνατά με πλούσια θρέψη, βελτιωμένη ελαστικότητα, κίνηση, και 86% περισσότερη απαλότητα.

Χωρίς θειικά άλατα, η υφή του απορροφάται άμεσα από το εσωτερικό της τρίχας και χαρίζει μοριακή επανόρθωση χωρίς να βαραίνει την τρίχα.
Σε συσκευασία 300ml.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά μέχρι να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Ξεβγάλτε καλά. Για βέλτιστα αποτελέσματα ακολουθήστε με το Absolut Repair Serum που ξεβγάζεται και τη Leave in Μάσκα.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες στα προϊόντα της L'Oréal Professionnel με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr