ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  Σαμπουάν & Θεραπείες   /  Όλα τα προϊόντα
L'Oréal Serie Expert Absolut Repair Molecular Leave In Mask 100ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: SE11042
24.00 €
Αρχική τιμή: 32.00 €

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
L'Oréal Professionnel - Made In France

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Leave in μάσκα μαλλιών που επανορθώνει και αναδομεί τη μοριακή δομή των μαλλιών. Κατάλληλη για όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων μαλλιών.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ - ΜΟΡΙΑΚΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ
Όταν τα μαλλιά έχουν υποστεί φθορά, η μοριακή δομή τους που αποτελείται από πεπτίδια διακυβεύεται. Τα μαλλιά γίνονται αδύναμα, με μεγάλη ελαστικότητα και με έλλειψη κίνησης. Αλλά τα περισσότερα πεπτίδια έχουν μεγάλο όγκο για να προστεθούν στο εσωτερικό της τρίχας, καθιστώντας τη φθορά σχεδόν μη αναστρέψιμη. Επιστημονική ανακάλυψη Absolut Repair Molecular. Για πρώτη φορά, το τμήμα προηγμένης έρευνας της L’Oréal κατάφερε να αποσυνθέσει τα πεπτίδια με σκοπό να εισάγει τα συστατικά τους, που είναι τα αμινοξέα & οι πεπτιδικοί δεσμοί, ξεχωριστά στο εσωτερικό της τρίχας. Μόλις τα αμινοξέα και οι πεπτιδικοί δεσμοί προστεθούν στο εσωτερικό της τρίχας, αναδομούν τη μοριακή δομή της τρίχας.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Η Absolut Repair Molecular Leave-in Μάσκα με πεπτιδικούς δεσμούς + 5 αμινοξέα, επανορθώνει τη μοριακή δομή των μαλλιών. Τα μαλλιά είναι πιο δυνατά με βελτιωμένη ελαστικότητα και κίνηση.

Η ελαφριά υφή της φόρμουλας εισχωρεί αμέσως την τρίχα και επαναφέρει τη δύναμη των μαλλιών. Τα μαλλιά είναι πιο δυνατά και λεία, με προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες. Προστασία από τη θερμότητα έως 230°C/450°F.
Σε συσκευασία 100ml.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ξεμπερδέψτε τα νωπά μαλλιά σας αφού τα ταμπονάρετε με πετσέτα. Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση. Εφαρμόστε μια δόση σε κάθε πλευρά. Απλώστε ομοιόμορφα από τα μήκη έως τις άκρες για 1 έως 2 λεπτά.
Δεν ξεβγάζεται. Στεγνώστε με πιστολάκι ή αφήστε να στεγνώσουν φυσικά.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες στα προϊόντα της L'Oréal Professionnel με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr