ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  Αναλώσιμα κομμωτηρίου   /  Είδη για κούρεμα
Πινέλο αυχένος Kiepe Tool

ΚΩΔΙΚΟΣ: 805
8.50 €
Αρχική τιμή: 10.00 €

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
KIEPE - Made In Italy

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Το βουρτάκι καθαρισμού της Kiepe είναι μια επαναστατική λύση που έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει κάθε σεσουάρ μαλλιών σε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο καθαρισμού μετά το κούρεμα. Προσαρμόζεται εύκολα στα περισσότερα μοντέλα σεσουάρ, καθιστώντας το ένα ευέλικτο και απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε επαγγελματία.
Ιδανικό για την απαλή αφαίρεση των τριχών ή οποιουδήποτε άλλου τύπου υπολειμμάτων από το τριχωτό της κεφαλής που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό ή ενόχληση, εξασφαλίζοντας πλήρη και άνετο καθαρισμό.
Διαθέτει τρίχες σχεδιασμένες να είναι απαλές στο δέρμα αλλά αποτελεσματικές στην αφαίρεση υπολειμμάτων. Είναι εργονομική, ελαφριά και εύκολη στο χειρισμό, επιτρέποντας στον επαγγελματία να εργάζεται με ακρίβεια και χωρίς κούραση.
Εκτός από την κύρια λειτουργικότητά του, το «Tool» μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής κατά τη διαδικασία καθαρισμού, προσφέροντας μια στιγμή χαλάρωσης και ευεξίας στον πελάτη.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr