ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  Προϊόντα κομμωτηρίου   /  Βούρτσες επαγγελματικές
Βούρτσα μαλλιών 3vE Maestri 2544 titanium

ΚΩΔΙΚΟΣ: 802544
17.00 €

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
3vE Maestri - Made In Italy

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βούρτσα μαλλιών επαγγελματική από τιτάνιο.
Διάμετρος 24mm.
Από κεραμικό υλικό, που διασφαλίζει άριστα και ομοιόμορφα την κατανομή της θερμότητας, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τις υψηλές θερμοκρασίες.
Λαβή από τιτάνιο, για ξεκούραστη χρήση.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr